Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Printr-un parteneriat româno-elvețian, dezvoltatorul brașovean Mez & Vas Imob a demarat lucrările de construcție a proiectului reidențial Kron Towers care va fi compus, pentru începutm din patru blocuri de opt etaje care va cuprinde 150 de apartamente.

Finanțarea este asigurată de compania elvețiană Dalinga, o companie care deșine proiecte industriale în Rusia și turistice în Austria. Proiectul va fi amplasat în cartierul Noua, iar primele două blocuri ar urma să fie finalizate la finele lui 2018. La sfârșitul lui 2019 vor fi date în folosință celelalte două blocuri ale proiectului.

Proiectul înglobează 150 apartamente, boxe si locuri de parcare. Din cei 10.000 mp pătrati aferenți proiectului, dezvoltatorul a alocat peste 3000 mp de spații verzi, amplasamentul fiind situat într-o zonă cu o infrastructură modernă și un acces rapid către toate punctele de interes ale orașului.

Integral pe News BrasovComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; Brașov 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; B.R.A.Ș.O.V. B-13 Enoriași, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriași 13 în roșu și alb după ordinea de la Via Lui Hristos și Tișbitul.

19 ianuarie 2018 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.