Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șapte elevi au fost răniți cu un topor vineri de un coleg de-al lor, înainte ca acesta să încerce să se sinucidă. A aruncat și un cocteil Molotov în școală. Incidentul șocant s-a petrecut în Siberia, Rusia.

Doi dintre elevi au fost răniți grav.

Adolescentul care i-a atacat pe colegii săi are în jur de 15-16 ani și a atacat elevi de aproximatic 12 ani cu un topor, ia apoi a aruncat o sticlă cu lichid inflamabil în școală, a anunțat, prin intermediul unui comunicat, Comitetul de anchetă de pe lângă Parchetul rus, potrivit rferl.org.

Atacatorul a fost reținut. Acesta se află în momentul de față în spital fiindcă s-a lovit destul de grav în zona abdominală. Tânărul a încercat să se sinucidă.

Atacul vine la doar câteva zile după cel petrecut într-o altă școală din Perm, Rusia, când 15 persoane au fost rănite.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul SIBERIA 7 HRISTOS 7; SIBERIA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Siberia 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; SI.B.E.RIA. SI-Iisus, B-13 Enoriași, E-Elia, RIA-Rai. Enoriașii 13 după Raiul Lui Iisus și Elia. Enoriașii 13 vin după Lucrarea din Ceruri din Casa Raiului în care stau. Ei sînt numerotați cu 13 deoarece și numele Lui Hristos, și numele meu conțin cîte 12 litere.

19 ianuarie 2018 18:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.