Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PMP Gelu Vișan face o scurtă radiografie a conflictelor politice din ultima perioadă pe pagina personală de Facebook. Politicianul este ferm convins că, "statul paralel" a pierdut o bătălie, dar că "vrea cu orice preț sânge".

"Colectiv II: Sânge și Morți: Violențele, Maidanul, Mușuroiul și Coridorul
Așa cum am scris pe 02 Ianuarie, în partea a doua lunii Ianuarie vor începe violențele. Mâine, 20 Ianuarie 2018 vor sânge. Nu simple Violențe, nu îmbrânceli și certuri cu jandarmii, vor sânge și tineri morți, care să certifice o Revoluție. Revoluția Statului Paralel, Revoluția Globalizării.
S-a pus în practică scenariul Revoluției din 1989. Soroșiștii, Globaliștii și Statul Paralel vor să preia Statul pe față.
Mișcarea cu comportamentul aiuritor și demisia din nimic a lui Tudose a fost la ordin. Ce a vrut Tudose? De ce a creat o criză artificială? Orice om care știe cât de cât politică știe că să te apuci să restructurezi guvernul în plină aplicare a programului de guvernare este sinucidere curată.
Tudose și-a forțat demiterea cu un singur scop: Să creeze instabilitate pentru 20 Ianuarie, Momentul Violențelor.
Au crezut că intuiesc reacția lui Iohannis, care să nu fie de acord cu prima nominalizare. Violențele din 20 Ianuarie, cumulate cu instabilitatea politică trebuiau să forțeze Alegerile Anticipate și preluarea puterii de către Securiști, Globaliști și Statul Paralel.
Iohannis a avut cel puțin un sfătuitor care cunoaște statul Paralel (bănuiesc cine este acela) care i-a devoalat planul, pentru că nu el ar fi fost beneficiarul, ci candidatul-candidații pregătiți de Statul Paralel pentru 2019. Iar Iohannis a surprins, sau mai bune zis a stricat o parte a scenariul de mâine al Maidanului. A călcat și a stârnit Mușuroiul. Au înnebunit, cu atât mai mult au turbat pe Facebook și pe televizoare. Ceea ce vedeți acum este disperare.
Disperarea Statului Paralel că va pierde puterea pentru prima dată în 80 de ani. Au înnebunit pur și simplu.
La final vreau să mă adresez opoziției din România de a nu intra în jocul acesta, pentru că, dacă vor fi Violențe și morți, vor fi responsabili de lucrul acesta.
Iar tinerilor din România vreau să le transmit următorul mesaj:
Am fost primul în Piața din Craiova, la 06 dimineața la Revoluție. Mi-au murit prieteni , unii au fost împușcați lângă mine. Am crezut în Revoluție, și am fost folosiți pentru a se instaura Neocomunismul în România.
Voi, sub un pretext nobil, vă duceți pentru ca unii să instaureze Neomarxismul în România.
Măcar voi nu vă lăsați folosiți!", își încheie postarea pe contul personal de Facebook, Gelu Vișan.

Integral pe România LiberăComentarii

gica ,contra Marele Licurici si satelitii sai vegheaza dar atentionarile lor nu au fost luate in consideratie ba din contra ....Si atunci se apeleaza la alte metode ...

20 ianuarie 2018 6:32

gica ,contra Scenariul lui Visan este foarte posibil !Cuibul de boiernasi care conduce PSD-ul ca si cei de pe vremea lui |Ceausescu nu simt cand se umple paharul sau cand o scanteie poate declansa revolta fizica cu urmari imprevizibile Numarul celor iesiti in strada are in spate inca foarte multi alti nemultumiti si s-a mai incercat odata o revolta fizica cu echipele trimise sa provoace dar situatia nu era coapta De data asta nu se stie !

20 ianuarie 2018 6:26

eu xyz constipatule ia un saprosan

19 ianuarie 2018 19:28

@XYZ - du-te, tata, si ia-ti si tu medicamentul. Daca vrei supozitoare, te ajutam toti astia golani, platiti de Soros si sustinatori ai lui Ciolos (ca asa sunteti voi informati de Antena3 si RomaniaTV).

19 ianuarie 2018 16:25

Sicterescu Sictir ! Poate cu "ocazia violentelor" se va trezi si Jandarmeria.....! Sa-si faca datoria !!! Atat !

19 ianuarie 2018 16:24

XYZ Stie omul ce stie ! Prea se repede sa-l linseze haita infometata, care. fara argumente serioase sa-l combata pe Visan, il insulta grobian - nebun, aiurit, si alte calomnii. Vom fi cu ochii pe voi, golanilor usr&ciolos&Co.

19 ianuarie 2018 16:08

Apel la luciditate Baiatul e out of medication. Visan e de-o imbecilitate extrema. de cand nu mai e parlamentar se remarca doar prin iesiri deplasate. A uitat cand lingea sistemul atunci cand sistemul era Basescu Udrea. PMP un partid pe care de disparitie, fara doctrina, grupat doar in jurul animalului politic expirat- bashila.

19 ianuarie 2018 14:57

Cristi Am crezut ca numai Vadim era abonat la Rudotel. La ce pungi are sub ochi omul asta, banuiesc ca ficatul nu este in ordine, si stim cu totii ce distruge ficatul. Mai lasa, nene, paharele si scenarita la nivel global. 'Statul paralel'. Un fel de Yeti sau Monstrul din Loch Ness. Sa fii la conducere si sa plângi ca nu poti conduce. Nu, nu esti incompetent, de vina este fantoma asta a 'statului paralel'. Care nu te lasa sa furi in liniste. Iar ca sa furi in liniste iti trebuie un Cod Penal special construit in acest sens.

19 ianuarie 2018 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.