Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imigraţia din alte state ale Uniunii Europene pune presiune asupra salariilor din Germania, a avertizat joi preşedintele Băncii Centrale a Germaniei (Bundesbank), transmite Financial Times (FT).

Majorarea salariilor în cea mai mare economie europeană este doar uşor peste media pe termen lung, în pofida lipsei de angajaţi calificaţi, în timp ce rata şomajului este la cel mai redus nivel de la reunificarea Germaniei, în 1990.

Studiile Bundesbank sugerează că "migraţia din alte state membre ale UE explică parţial presiunile salariale din Germania", a declarat Jens Weidmann. Conform datelor UE, 2,7 milioane de persoane cu vârsta între 18 şi 65 de ani locuiesc în Germania, cea mai ridicată cifră din zona euro.

Integral pe CapitalComentarii

Bundesbank: în schimb, traficul de babuini extracomunitari pus la cale de Merkel & Co(-mplicii ei) NU pune niciun fel de presiune asupra salariilor din Germania, fiind vorba de paraziți (a-)sociali cărora oricum nici măcar nu le trece prin cap să se apuce de muncă. Cu respect, BB

19 ianuarie 2018 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.