Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Armata israeliană construieşte un zid subteran în jurul Fâşiei Gaza în încercarea de a stopa grupările militante să sape tuneluri dinspre enclava palestiniană către Israel.Oficialii israelieni speră ca zidul respectiv, cu o lungime de 65 de kilometri, să pună capăt ameninţării reprezentate de tunelurile săpate de palestinieni către teritoriul israelian. Zidul va costa 2,4 miliarde de şekeli (700 de milioane de dolari) şi ar urma să fie finalizat în cel mult doi ani, a explicat presei un reprezentant al armatei israeliene sub acoperirea anonimatului, conform protocolului militar.

În ultimele două luni, Israelul a distrus trei tuneluri săpate dinspre Fâşia Gaza de militanţi ai grupărilor palestiniene Hamas şi Jihadul Islamic. ''Acesta este cel mai important efort al Hamas de a construi aceste tuneluri teroriste pentru a încerca să depăşească puterea Forţelor de apărare israeliene (IDF, armata israeliană) la sol, în aer şi pe mare'', a afirmat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, locotenent-colonelul Jonathan Conricus.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ISRAEL 14 MARIA 14; IS.RA.EL. IS-Iisus, RA-România, EL-Elia. Iisus și Elia din România. Sînt născut și crescut în România.

19 ianuarie 2018 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.