Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, a exprimat regret că state central şi est-europene nu acceptă solicitanţi de azil în cadrul sistemului UE de redistribuire, observând că şi imigranţii extracomunitari refuză să meargă în ţări precum România, Bulgaria şi Polonia.

Sebastian Kurz a criticat politicile Uniunii Europene în materie de imigraţie. "Nu trebuie să spunem că nu putem găsi soluţii la problema imigraţiei". În ultimii ani, s-a reuşit distribuirea la nivelul UE a doar 30.000 de imigranţi extracomunitari. "Atâţia ajungeau în Europa în doar 48 de ore în 2015", a afirmat Sebastian Kurz într-un interviu acordat postului ZDF.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihai Draghici-Pulifrici: sper că v-a plăcut cum am încercat să vă întoarcem portofelul cu titlul acestei ”știri” și vă asigurăm că și pe viitor vom continua defekarea de bășini la fel de puturoase”! Cu respect, MD-P & ”The Mediafucks” (group media-infracțional în curs de lichidare juridică, n.r.)

19 ianuarie 2018 7:34

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul AUSTRIA 7 HRISTOS 7; AUSTRIA 14 MARIA 14; Austria 7/12 HRISTOS 7/12; A.UST.RIA. A-Alb, UST-Tișbitul, RIA-Rai. Raiul alb al Lui Hristos și Tișbitul. Raiul alb e Creația unică din casa în care stau care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după aceasta și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.

19 ianuarie 2018 2:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.