Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a scris,joi, pe Facebook, că ”mafiile transpartinice PNL–PSD funcţionează perfect”, oferind ca exemplu legea prin care se dă amnistie fiscală dezvoltatorii imobiliari evazionişti, iniţiată de parlamentari PNL, printre care şi Raluca Turcan şi promulgată de Iohannis.

”Mafia este tarnspartinică (Legea 29 din 2018 ). După ce au rupt oficial cârdăşia cu PSD-ul prin spargerea monstruosului USL, liberalii nu mai prididesc ţipând demagogic în apărarea justiţiei. Uită că urlau din toţi rărunchii şi cu ochii bulbucaţi, cu glasuri când mai baritonale când mai piţigăiate, când pe stadioane, când în pieţe publice, când pe la gardurile Cotrocenilor, voiculesciana zicere <> sau <>. Din păcate, mizeria USL-ului este mai actuală ca oricând, iar mafiile transpartinice PNL – PSD funcţionează perfect”, a scris preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Și EURO-MAFIILE LGBT-ORL-USR-TFL, și ele FUNCȚIONEAZĂ PERFECT !!! Liceenii din București sunt așteptați la o POPO-”dezbatere” pe marginea HOMO-dejecției „120 BPM/bătăi pe minut” premiat de EURO-gașka de la Cannes în 2017 - pretextul filmului (porno) este ”lupta” bulangiilor împotriva SIDA, scenariul urmărind povestea unui cuplu implicat în aceste acțiuni.

19 ianuarie 2018 8:32

Uta Javra ordinara dezalcolizarea ,te asteapta !!

19 ianuarie 2018 8:24

DA La băsescu, după mutră, Îți dai seama că-i o cutră! Iar de-o face și pe Guru, Gura-i slută bate curu…

19 ianuarie 2018 5:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.