Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eckstein-Kovacs Peter, membru UDMR, face apel pe pagina sa de Facebook, intr-o postare in limba maghiara, la cei care vor sa participe la protestul din 20 ianuarie de la Bucuresti sa se inscrie la deplasarea pe care o organizeaza cu autocarul, in acest scop.

"Vino cu noi. Sambata, 20 ianuarie, vom merge la Bucuresti pentru a proteja statul de drept. Se aduna mai multi nori negri: declaratiile primului ministru arata ca atacul asupra justitiei si a statului de drept continua din plin" se arata in postarea acestuia.

El face cunoscute si detalii organizatorice - cei care vor sa se inscrie o pot face joi si vineri, costul deplasarii este de circa 100 lei, iar plecarea se va face de la Casa Tranzit din Cluj.

Integral pe HotnewsComentarii

Uta Aceasta curva a fost consilierul javrei ordinare Basescu ,acea javra care pentru avantaje se pupa bot in bot cu Orban si tragea chiohane cu el ,ati uitat ??

18 ianuarie 2018 19:05

Doru Alt dobitoc. Nu-i de mirare, incearca acum sa forteze mana Psd-ului ca sa le mai dea niste beneficii in dauna romanilor. Numai asa se va ajunge sa se vorbeasca ungureste in institutiile administrative! Sa speram ca Dragnea nu va face ABSOLUT NICI O INTELEGERE cu acesti nesimtiti. Va fi tradare de tara.

18 ianuarie 2018 18:19

solo Un ungur cu capul pe umeri! Bravo!

18 ianuarie 2018 17:59

Gicu ....felicitari...!!!

18 ianuarie 2018 16:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.