Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a anunta imediat ca accepta propunerea PSD, la numai o ora dupa incheierea consultarilor cu partidele, a ridicat un val fara precedent de indignare publica. Pe buna dreptate, in lipsa unor argumente si explicatii mai detaliate, senzatia de abandon fara lupta i-a revoltat pana si pe cei mai infocati suporteri. Odata valul de emotie domolit, putem trece in revista la rece, cu calm, ambele perspective. Exista o serie de argumente de partea presedintelui. Putini le-au mai vazut sau acceptat. Care sunt, asadar, cele doua perspective?

Argumente impotriva deciziei presedintelui

Viorica Dancila este o propunere inacceptabila si presedintele Klaus Iohannis trebuia sa-si exercite atributiile, sa joace si sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a evita instalarea unui premier pe care nu-l recomanda nimic in afara de supunerea oarba fata de Liviu Dragnea.
Chiar daca nu avea spatii de joc in Parlament, avea obligatia sa o respinga si sa ceara PSD-ului sa vina cu alt candidat, asa cum a procedat in cazul Sevil Shhaideh. Macar atat putea face pentru a demonstra publicului ca a ramas cu adevarat ultima reduta institutionala in fata unei puteri abuzive.

Integral pe HotnewsComentarii

Care "val fara precedent de indignare publica" bibicule autore?! Poate de SATISFACTIE PUBLICA! Domnul Iohannis a observat abia acum ca geaca rosie de pomina din Piata Universitatii i-a fost arsa cu tigara de un @rezistac superturmentat. Ce-ai fi vrut sa faca domnul presedinte pentru un asa afront. Sa-l premieze cu o tifla data domnului Dragnea?! Pai pe lumea asta se intalnesc munte cu munte, daraminte domnul prezident cu muntele PSD ... Asa ca, vrabia dreptaca, cea porumbaca si mai ales cea #rezistaca malai viseaza cam degeaba!

18 ianuarie 2018 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.