Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Roberta Anastase s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

Ionut Cum poate fi numita o asemenea scursura deputata? Locul ei este la puscarie, nu sa fie platita in continuare din banii nostri. Cand vom intra in normalitate, sa nu mai vedem impostori in conducerea tarii?

18 ianuarie 2018 14:36

CANTEMIR Golanca asta de pdl-puturoasa, cand taia si spanzura in Romania lu' Basescu Javra Ordinara, a nenorocit pensionarii si familiile cu copii, prin dirijarea voturilor pt taiere de venituri. Nici o pedeapsa nu este prea aspra, pt golanca Anastase. Membra josnica a clanului de parashute Ridzi, Udrea, Bica, Elena Basescu si sora-sa, Boagiu, niste nemernice fara capatai si bun simt. Fixate de Javra Ordinara sa nenoroceasca pe romani.

18 ianuarie 2018 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.