Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial prim-ministrul României, după ce Klaus Iohannis a fost de acord cu propunerea PSD-ALDE pentru această funcție. un personaj controversat, renumită pentru gafele verbale și pentru rezultatele slabe în Parlamentul European, Viorica Dăncilă a fost implicată într-un incident violent în urmă cu nouă ani.

Puțini își mai amintesc că în timpul alegerilor prezidențiale din 2009, Viorica Dăncilă ar fi fost agresată verbal și fizic de un simpatizant al fostului PD-L, pentru că actualul premier a îndrăznit să rupă niște afișe ale adversarilor politici.

Integral pe Click!Comentarii

Siegfried Maramureșan Nu-i nimic, nu trebuie să ne agităm pentru trecut. Problema e câtă muie va lua madam Dăncilă de acum înainte, asta e chestiunea cea mai arzătoare la ordinea zilei. Eu o să-i dau de pe acum o muie cu reverberații, pentru că madama a demonstrat la Bruxellexe cât de incultă și cât de proastă e pân-acum. Parcă era mai bună Lia Olguța Vasilescu, mai ales că cunoaște engleza și franceza, citite numai, dar ce-i drept citite cu hârtoape, în rest e fotogenică, e bună de pus capră, e plină de calități de suprafață, câ-n detaliu e jale. Dar, oricum era mai bună madam Vasilescu.

18 ianuarie 2018 23:40

mircea diaconescu Nu au batut-o cum trebuie! Daca o faceau bine acum era Maria Tereza inconjurata de Napoleon,Mitza Baston, Alexandru Ioan Cuza bine pusi sub cheie la Spitalul Grajduri!

18 ianuarie 2018 14:25

Gogu N-a batut-o cum trebuie, ca sa iasa din politica pe care cu siguranta nici ea nu o intelege!

18 ianuarie 2018 11:57

eu socant, curemurator. HAI SICTIR

18 ianuarie 2018 11:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.