Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românca Simona Halep joacă acum la Melbourne cu canadianca Eugenie Bouchard, în turul doi de la Australian Open.

11:17 GAME, SET, MECI, SPECTACOL Simona Halep! 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard şi este în turul trei! Două execuţii în lung de linie, cu dreapta, îi aduc practic punctele victoriei. Într-o oră şi 6 minute, liderul mondial a reuşit 16 lovituri câştigătoare (faţă de 15 Bouchard) şi a câştigat 60 dintre cele 99 de puncte jucate.


10:56 Bouchard câştigă primul game pe serviciu abia în setul secund. Astfel, preia conducerea în manşă, tot pentru prima dată în acest meci.

10:49 Break şi în start de set doi pentru cea mai bună jucătoare a lumii. Forehandul lui 'Genie' nu este calibrat, Simona rămâne agresivă.

10:45 Simona Halep îşi adjudecă primul set cu 6-2, graţie unui game alb. Diferenţa majoră: la erori neforţate. 8 pentru liderul mondial, 15 pentru jucătoarea de pe locul 112 WTA. La winners, este egalitate perfectă, 7-7.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.