Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ACTUALIZARE 11:50. Circulația pe A2 a fost reluată.

ACTUALIZARE 11:40 Vântul puternic a doborât nouă copaci care au căzut fie peste imobile, fie pe carosabil în staţiunea Sinaia. În judeţul Prahova, între localităţile Buşteni şi Cheia, trei autoturrisme au rămas blocate, şase persoane fiind salvate de către pompieri. Pe DN 1, peste 200 de camioane stau în coloană pe cele două sensuri de mers, pe ValeaPrahovei.

ACTUALIZARE 11:20 Din cauza viscolului o ambulanță a rămas blocată pe drumul spre un pacient de 83 de ani din comuna ieșeană Tomești. Primarul localității a reușit să ajungă la locul unde era troienit echipajul medical și l-a preluat cu altă mașină. Însă, până să ajungă la pacient, acesta a murit.

ACTULIAZARE 11:00 Sute de maşini sunt blocate la această oră pe DN 1, la ieşirea din Braşov către Predeal. Blocajul s-a format din cauza maşinilor care au rămas înzăpezite la Timişul de Sus. Sunt TIR-uri trase pe dreapta, de la Predeal la Bușteni, și se circulă doar pe ruta Brașov-Râșnov - Pârâul Rece - Predeal -Bușteni.

CTUALIZARE 10:50 Traficul pe A2 este blocat în sensul către București, după ce un container a căzut din mers dintr-un TIR. Detalii, aici.Optsprezece judete, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania, se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara.  Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 132 de localitati, fiind afectati circa 32.000 de consumatori.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat joi ca alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta din cauza viscolului in 132 de localitati din 13 judete, fiind afectati 32.000 de consumatori.

"Suntem in fata primului episod de iarna mai serios. (...) In aceasta noapte, nu am inregistrat situatii grave sau persoane inzapezite, localitati izolate, fara a avea acces la ele. Avem insa localitati unde alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta din cauza viscolului. Conform datelor din aceasta dimineata, aveam 132 de localitati din 13 judete unde alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta. Asta inseamna ca sunt afectati in jur de 32.000 de consumatori, insa cei de la Electrica ne-au anuntat ca lucreaza (...) cu 93 de echipe in teren", a declarat Carmen Dan, la videoconferinta cu prefectii organizata la sediul MAI.

Intre doua statii din judetul Brasov se circula doar pe un fir

Compania care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat joi ca se circula doar pe un fir intre statiile statiile Timisu de Sus si Darste, din judetul Brasov, in conditii de vreme nefavorabila, dar traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata la nivel national.
"La aceasta ora, echipele de interventie verifica sistemul de alimentare cu energie electrica pe firul II intre statiile Timisu de Sus si Darste, unde este semnalata o lipsa de tensiune in firul de contact, iar in intervalul orar necesar operatiunilor de verificare si interventie, traficul feroviar pe aceasta distanta se va desfasura doar pe firul I", se arata in comunicatul CFR SA.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.