Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei este îngreunată joi dimineaţă, din cauza unei coloane de camioane care s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga şi care nu pot înainta. Coloana se întinde pe trei kilometri.

Traficul rutier pentru autovehiculele de mare tonaj este interzis, având acces în zonă doar autovehicuele mici.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Prahova, o coloană de TIR-uri care nu pot înainta s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov. "În judeţul Prahova, pe DN1, din cauza condiţiilor meteo, au fost oprite în zona localităţii Nistoreşti (km 100-103) 130 de autocamioane, iar în zona localităţii Azuga (km 134-138), 80 de autocamione. Măsura a fost luată pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze. De asemenea, DC 134 Cota 1400 Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente", anunţă Poliţia. Coloana de maşini staţionate se întinde pe aproximativ trei kilometri.

Integral pe România LiberăComentarii

Corina Cretu iarna, nu-i ca vara!

18 ianuarie 2018 10:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.