Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că a decis să mai dea PSD o şansă şi să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă. De la Comisia Europeană, comisarul european Corina Crețu salută decizia președintelui și are și un mesaj tranșant pentru noul premier al României, relatează stiripesurse.ro.

”Salut decizia președintelui Klaus Iohannis de a o desemna pe doamna Viorica Dancila în funcția de prim-ministru al României. O felicit și îi doresc mult succes în acest mandat! Sper ca noul guvern să fie format rapid si cooperarea cu Comisia Europeană să fie cât mai puternică si pe mai departe.

Integral pe România LiberăComentarii

Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare. Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE" . În această situație, în care Iohannis ar fi fost suspendat din funcție prin votul Parlamentului, președintele Senatului ar fi devenit…președintele interimar al României. „În perioada de interimat a lui Tăriceanu, … la propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi , ar fi acceptat imediat". După revocarea lui Kovesi PSD-ALDE nu ar mai fi continuat cu referendumul de demitere . „Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Acum ii întreb pe toți cei care îl critică pe președinte azi, dacă intra în jocul acesta și PSD își rezolva problema cu Kovesi ar fi fost mai multumiți?" EVZ.

18 ianuarie 2018 15:25

Și eu, și eu sper să se dea odată drumu' la conducta de EURO-șpagă pentru ”absorbția” de ”refugiați” ca să avem și noi ”polițiști”-SHARIA, cartiere interzise, femei terorizate, copii jefuiți la drumu' mare cu cuțitu' la gât & al. delicii multikulti (ca în ”nucleul-dur”, n.m.) și să ne ”intergăm” pe spirala care duce în EURO-”absolut”! Cu respect, Paulus

18 ianuarie 2018 9:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.