Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Steve Bannon, fost consilier pentru Strategii Politice al preşedintelui SUA Donald Trump, a transmis în timp real Casei Albe, prin intermediul avocatului, întrebările pe care le-a primit în cursul audierilor din Camera Reprezentanţilor în ancheta contactelor cu Rusia, afirmă surse citate de AP.

Steve Bannon a fost audiat marţi de Comisia pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor în investigaţia privind presupusele contacte între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova.

Conform unor surse citate de agenţia Associated Press, Bill Burck, avocatul lui Steve Bannon, a cerut Casei Albe consultanţă juridică prin telefon, în timp real, pe parcursul audierilor. De la Casa Albă i s-a transmis să nu răspundă întrebărilor despre activitatea sa în echipa de tranziţie sau în timp ce era consilier prezidenţial pentru Strategii Politice.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.