Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general, Gabriela Firea, a reacţionat, miercuri, pe Facebook, după ce conslierii PNL nu au votat un proiect privind preluarea unui teren pentru construierea Spitalului Metropolitan.


„Azi, PNL şi USR s-au opus în Consiliul General primei etape necesare pentru construirea Spitalului Metropolitan - un proiect atât de necesar bucureştenilor şi care cuprinde şi construirea clădirii pentru Universitatea de Medicină şi Farmacie, precum şi campusul pentru studenţii medicinişti şi rezidenţi. Dl Buşoi de la PNL se opune acestui proiect, fără niciun argument logic, deşi chiar el a propus pe când era candidat la primrie să se construiască un spital. Invidie politică? Orgoliu nemăsurat? Sau politică împotriva bucureştenilor? Spuneţi voi, dragi prieteni de pe fb, cum se numeşte acţiunea domnului europarlamentar al PNL, Cristian Buşoi. De la înălţimea salariului de 15 000 de euro, el sigur nu are nevoie de spital de stat. Majoritatea covârşitoare a românilor are nevoie şi de spitale de stat moderne. Chiar şi cu această opoziţie crâncenă a domnului Buşoi, care i-a ameninţat pe consilierii PNL care votează pentru proiect cu excluderea din partid, vă garantez că tot voi demara lucrările la Spitalul Metropolitan. Bratianu cred că se răsuceşte în mormânt cu aşa urmaşi! Le mulţumesc consilierilor generali ai PSD, ALDE şi PMP care au votat favorabil, cu gândul la bucureşteni, şi nu la alte interese de partid sau de afaceri”, a precizat primarul general, Gabriela Firea, pe pagină personală de Facebook.

Integral pe GândulComentarii

Relu Va urez o zi cat mai frumoasa !

18 ianuarie 2018 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.