Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un număr de 35 de adulţi şi cinci copii din nouă locuinţe, din oraşul Zărneşti, au fost evacuaţi miercuri seara după ce o cisternă care transporta 7 tone de benzină şi 24 de tone de motorină a intrat într-un gard de pe strada Mare din localitate, potrivit ISU Braşov.

"Probleme sunt la rezervorul de benzină, dar scurgerile nu sunt mari. La faţa locului a ajuns o cisternă pentru trasvazare. DN73A este blocat pe ambele sensuri", a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ZĂRNEȘTI 8 DUMNEZEU 8; ZĂRNEȘTI 20. 20 iulie. Minunea chemării mele la Ceruri în Carul cu cai de foc; Zărnești 8/15 Dumnezeu 8/15; ZĂR.NE.ȘTI. ZĂR-Zugrăveala, NE-Negru, ȘTI-Tișbitul. Zugrăveala neagră(mistică) a lui Tișbitul. Meseria mea e cea de zugrav, lucrînd în acest domeniu între anii 1996-2009.

17 ianuarie 2018 20:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.