Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Uniunea Salvati Romania critica nominalizarea europarlamentarului Viorica Dancila, din partea coalitiei PSD-ALDE, in functia de premier, despre care spune ca nu respecta criteriile de competenta enuntate public de presedintele Klaus Iohannis si este "o insulta la adresa romanilor".

"USR constata ca singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obedienta fata de liderul suprem si satisfacerea intereselor acestuia de a scapa de justitie si de a-si mentine averea. Anul trecut, Viorica Dancila s-a remarcat ca o sustinatoare inflacarata a OUG 13 si a tuturor modificarilor legilor justitiei, prin declaratii si scrisori in Parlamentul European, legate de protestele civice", se arata in comunicat.

Integral pe HotnewsComentarii

CLONȚ de FIER S-a găsit cine să critice! Câți nebărbieriți și lățoși mai aveți, mă, nenonorociților de useriști în uniune? Cu libidinosul de goțiu, care vă și-ntrece în prostie… Voi protestați, mă, rahați cu ochi, voi, mă? Doamne, fie-ți milă!

18 ianuarie 2018 4:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.