Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Capacitatea Vioricăi Dăncilă de a vorbi într-o limbă de circulaţie internaţională a fost pusă la îndoială de către adversarii politici după ce europarlamentarul PSD a apărut intr-un scurt interviu răspunzand în română la întrebările adresate în engleză. Cu toate acestea, Dăncilă a ţinut cu alte ocazii şi discursuri în limba engleză. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi că Viorica Dăncila „ştie engleza şi franceza“, răspunzând la întreabrea reporterului „Adevărul“ referitoare la faptul că în CV-ul propunerii PSD pentru Palatul Victoria nu este trecută nicio limbă strănă. Viorica Dăncilă poate fi auzită cum vorbeşte într-o limbă străină în mai multe înregistrări cu discursuri ale acesteia în limba engleză.

Integral pe AdevărulComentarii

Gogu Cu cat esti mai prost si mai putin pregatit profesional, cu atat esti mai bine vazut de Dragnea..., fiindca esti mai usor de manipulat.

18 ianuarie 2018 16:54

p Nu stiu daca Viorica Dancila va fi un bun PM. Asta se va vedea in scurt timp, dar faptul ca nu stie limbi straine nu cred ca este un criteriu convingator. Noi am avut in multe posturi importante oameni buni vorbitori de limbi straine si nu au stiut sa conduca. Pt comunicarea cu delegatiile straine sint traducatori.

17 ianuarie 2018 22:44

Uta Hai sa ne cacam pe noi domnii ziaristi ,amanti a avut ,sex face corespunzator .Nu de alta dar noi nu mai avem subiecte ??

17 ianuarie 2018 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.