Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Liviu Dragnea a schimbat deja doi prim-miniștri, meseria asta a devenit cea mai ușoară și mai banală din România.

În primul și în primul rând, ca să fii un bun prim-ministru trebuie să susții, în media și în fața partenerilor externi, modificarea legilor Justitiei așa cum și le dorește Liviu Dragnea. Nu are nicio legătură poziția de prim-ministru cu kilometrii de autostrăzi realizați ori cu praful de pe toba sistemului medical, nu are treabă cu prețul carburantului, sau cu criza din poliție, nu are treabă cu contextul internațional, cu UE sau NATO, și nu are nici o legătură, dar nici una, cu pomposul program de guvernare, cum e numit mai nou, calul troian al celor de la PSD.

Ca să fii un bun prim-ministru, trebuie să vorbești non-stop de Statul Paralel, să nu te fofilezi când cei de la Antena3 sau RomâniaTV te întreabă de el conform desfășurătorului scris deja. Dimpotrivă, să deschizi chiar tu discuția despre asta, spre bucuria prezentatorilor ce se vor comporta ca niște copii la vederea unei păpuși pe scaun. Din poziția de prim-ministru trebuie să știi să spui povestea Zmeului Paralel pe de rost, cu patos, cu credibilitate pentru că e una dintre poveștile de seară preferate cu care adoarme Liviu Dragnea poporul telespectator. Una e să o susțină colegii de partid și una e să îi facă reclamă tocmai prim-ministrul țării. Până acum, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au rămas restanți la cititul poveștii cu Statul Paralel.

Integral pe RepublicaComentarii

COMUNISTU' Latraii ofuscati de decizia presului, au inceput sa latre p 'aci. Ba loazelor, realiatea este asta; asteptati toti, coliva PSD si presu v-a dat sa-i sugetzi tzitza. N-a facut jocul vostru, nici al PSD ci jocul lui. Spera sa mai stea inca 5 ani la Controceni. Asa sa nu-i ajute Dumnezeu.

18 ianuarie 2018 14:23

Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu Ion, imi placi enorm. Te-as iubi nonstop!

18 ianuarie 2018 10:27

v Dragnea are pula mare, fute-n cur pe orisicare.

18 ianuarie 2018 9:26

Ambsadorul Rusiei la Bucuresti Ion, vezi ca Udrea s-a intors in PSD, la dragostea dintai. Cine se aseamana se aduna.

18 ianuarie 2018 8:54

Bai Ioane tu esti mai blonda decat Vanghelie. Da Doamne si la noi o CCR dreapta si onesta. Partidul aflat la putere in Polonia primeste o lovitura grea. Noile legi ale Justitie sunt neconstitutionale.

17 ianuarie 2018 20:49

Ion A fost usor pentru Boc ,Blejnar, Udrea ,ei trebuiau sa fure ce le dadea basescu.Toate hotararile erau luate de statul mafiot , condus de Basescu

17 ianuarie 2018 18:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.