Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, nu le dă nicio şansă contracandidaţilor lui Răzvan Burleanu la preşedinţia FRF. Alegerile vor avea în primăvara acestui an, pe 18 aprilie, iar Dragomir e sigur că, indiferent de numele contracandidaţilor pe care-i va avea, Răzvan Burleanu va câştiga un nou mandat.Balaj, Prunea şi Puşcaş vor fi adversarii lui Burleanu la alegeri. Nici Lupescu nu ar avea nicio şansă împotriva actualului preşedinte al FRF, deoarece, susţine Dumitru Dragomir, este în continuare susţinut de oameni politici.

Dragomir l-a atacat virulent pe Burleanu, despre care spune că a primit totul pe tavă şi nu a realizat nimic în cei 4 ani de mandat. "Burleanu iese preşedinte, încă este sprijinit de oameni foarte tari. Preşedinţii de cluburi îl susţin. Cei mai mulţi dintre ei se află într-o sărăcie groaznică. Dacă le dai 10 mingi, în joc de glezne te votează. Eu dacă mă înscriam şi le dădeam 50 de mingi, ieşeam în joc de glezne preşedinte la FRF.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.