Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prin nominalizarea Vioricai Dancila, PSD a compromis pana si acest titlu. De aici incolo, numai vesti proaste. Stirea nu mai este ca marele partid de stanga din Romania (vorba vine) a promovat in fruntea guvernului o femeie care militeaza pentru egalitatea de gen, ci faptul ca Liviu Dragnea si-a pus un sustinator fanatic in fruntea Guvernului. Au reusit sa murdareasca pana si ideea de progres al mentalitatilor, promovand o femeie intr-o functie inalta exclusiv pe criterii de loialitate, servilism si supunere, nu de competenta, viziune sau meritocratie. Cu aceasta propunere, liderul PSD ne-a umilit pe toti.

A umilit femeile promovand un anti-model, printr-o contraselectie scandaloasa. Nimic din activitatea ei n-o recomanda la un salt atat de important in cariera ei politica stearsa. L-a umilit pe seful statului, refuzandu-i oferta de premier-interimar. A umilit sistemul cu aluziile la “personajul veninos”.

Integral pe Contributors.roComentarii

Prin nominalizarea Vioricai Dancila, PSD a compromis pana si acest titlu. De aici incolo, numai vest cedez organe la schimb contra garsonieră în centru' civic - aștept provincia (că sper să tragă ăia clopotele și p'acolo, n.m.).

17 ianuarie 2018 23:50

Ianculescu Radu · Electronica Bucuresti: Intenționez chiar ca pe patul de moarte să și public o broșură cu expresiile care mai de care mai porcoase care îmi populează universul, ca să vedeți și Dvs. prin ce zbateri & chinuri trec, că poate atunci mă veți crede, daca acum nu-i pasă nimănui de mine, de parcă aș fi un EURO-câine ...

17 ianuarie 2018 23:44

Tapalabă, ia-o la la... Tristule, știu că ți-ai dori ca premier să fie băbăciunea otrăvitoare în care-ți moi tu fitilul fleșcăit. Nu se poate, nene: c'est la vie...

17 ianuarie 2018 11:19

Gicu Din pacate, sunt prea multi prosti in Romania care nu pot gandi, avand creierii spalati de Antene si propaganda toxica facuta de PSD si pupincuristii lor. Asadar, isi merita soarta si conducatorii penali pe care i-au ales!

17 ianuarie 2018 10:38

Adevar graita-i in articol, moncher! Daca tot era sa fie femeie, macar de era una potrivita pentru functia de premier, nu o sluga.

17 ianuarie 2018 10:24

alupigus Si o umilim noi pe ma-ta spunandu-i ca te-a facut pe tine , un cretin notoriu ! Dezavuam apucaturile imbecilului de teleorman , din poiana lui Iocan , dar nu putem fi de acord cu pareri misogine , dobitocule !

17 ianuarie 2018 10:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.