Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că propunerea PSD ca funcţia de premier să fie preluată de europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă reprezintă şi un „semnal” pentru Bruxelles, el arătând că se simte nevoia ca relaţiile Guvernului cu CE să fie mult mai bune.

„Viorica Dăncilă este europarlamentar din 2009, respectat la Bruxelles, cu relaţii foarte bune, e femeie civilizată, neconflictuală, deosebit de comunicativă, are o relaţie bună şi cu oficiali din Comisia Europeană. Pentru noi asta reprezintă şi un semnal pentru Bruxelles, pentru că se simte nevoia serioasă ca relaţiile Guvernului cu Comisia Europeană să fie mult mai bune, să aibă întâlniri mai dese”, a spus Dragnea.

„Anul viitor preluăm preşedinţia Consiliului UE, trebuie să ne pregătim foarte bine, va fi o perioadă importantă pentru România, o oportunitate uriaşă, iar faptul că cunoaşte lucrurile la Bruxelles, oficialii de acolo, procedurile, ne va ajuta pe toţi, inclusiv pe preşedintele Iohannis, ca pregătirile din acest an să fie în grafic”, a adăugat Dragnea.

Integral pe Cotidianul