Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că propunerea PSD ca funcţia de premier să fie preluată de europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă reprezintă şi un „semnal” pentru Bruxelles, el arătând că se simte nevoia ca relaţiile Guvernului cu CE să fie mult mai bune.

„Viorica Dăncilă este europarlamentar din 2009, respectat la Bruxelles, cu relaţii foarte bune, e femeie civilizată, neconflictuală, deosebit de comunicativă, are o relaţie bună şi cu oficiali din Comisia Europeană. Pentru noi asta reprezintă şi un semnal pentru Bruxelles, pentru că se simte nevoia serioasă ca relaţiile Guvernului cu Comisia Europeană să fie mult mai bune, să aibă întâlniri mai dese”, a spus Dragnea.

„Anul viitor preluăm preşedinţia Consiliului UE, trebuie să ne pregătim foarte bine, va fi o perioadă importantă pentru România, o oportunitate uriaşă, iar faptul că cunoaşte lucrurile la Bruxelles, oficialii de acolo, procedurile, ne va ajuta pe toţi, inclusiv pe preşedintele Iohannis, ca pregătirile din acest an să fie în grafic”, a adăugat Dragnea.

Integral pe CotidianulComentarii

Corina Creața (komissar ”european” cu EURO-șpaga, n.m.): Ba dacă vreți relații mai calde-tovărășești cu CE trebuie să intensificați procesul de absorpție a poollii lu' Jüncker, după care să mai treceți (pe sub masa din sala de ședințe a Komissiei, n.m.) și pe la ceilalți comeseni (asta după ce în prealabil ați înaintat o cerere în acest sens, redactată cf. ”normelor” în vigoare, n.m.) - și vă vorbesc în deplină cunoștință de cauză! Cu respect, CC a CE a UE

16 ianuarie 2018 23:06

Mirela B Asa este Dracnea! Sa aiba si aia de cine rade! Prostanacule! Fii destept si mergi la parnaie!

16 ianuarie 2018 20:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.