Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este o propunere care "ma onoreaza dar ma si responsabilizeaza", a spus Viorica Dancila, la iesirea de la sediul PSD.

"Nu pot sa fac declaratii pana cand nu vad daca dl Iohannis ma desemneaza", a precizat ea.

"Daca colegii au avut incredere in mine, trebuie sa nu ii dezamagesc. Sunt o fire optimista si echilibrata si cred ca trebuie sa gandesc pozitiv", a adaugat aceasta.


Comentarii

Sigur o sa-i dezamagesti pe romani N-ai cu ce si n-ai cu cine... PSD-ul s-a dovedit incapabil sa duca Romania in directia buna, iar trambitatul Program de guvernare nu inseamna altceva decat "inavutirea clasei polictice" si "scaparea penalilor". Restul, marea majoritate a romanilor, nu am vazut decat taxe si impozite marite, cresteri de preturi si tarife (energie, gaz, combustibili, adica inflatie), taxa auto anuala, ITP anual, rovineta scumpita, curs valutar scapat din mana, invrajbire si oameni in strada, sfidare. Ultima pe coliva este demiterea premierului in ziua in care omologul sau japonez face prima vizita in Romania, de cand e lumea lume (asa ca omul a venit degeaba).

17 ianuarie 2018 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.