Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Supărat din cauza discursului ţinut de preşedinte după slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, Corneliu Vadim Tudor i-a spus iritat Mitropolitului Ardealului că nu vrea să-l mai vadă.

"I-am zis şi lui Laurenţiu (Mitropolitul Ardealului - n.r.), să nu vă mai văd în faţa ochilor!

Liderul PRM l-a acuzat pe Mitropolit că a compromis Biserica Ortodoxă şi că a pus-o la picioarele unuia care a închis şcolile lui Andrei Şaguna. "Compromiteţi Biserica Ortodoxă Română, o puneţi la picioarele cuiva care închide şcoli, omoară oameni şi vorbeşte în biserică creştină", a declarat C.V.Tudor.Biserica Ortodoxă l-a ajutat pe preşedintele Băsescu să îşi facă imagine, spune C.V. Tudor. "Ca doctor în istorie vă pot spune că sunt expert în viaţa şi opera lui Şaguna. Am documente originale semnate de acest martir. (...) merita să fie trecut în rândul sfinţilor. Dar s-a făcut un troc, bănuiesc, electoral, altfel nu îmi explic de ce s-a dat o lovitură la urmă, drepţilor credincioşi. Ce căuta Băsescu să vorbească în biserică? El nu mai poate să vorbească în lume (...) şi s-a refugiat aici. (...) Nimeni din politicieni nu trebuia să vorbească. În biserică nu trebuie să vorbească oamenii politici, ci oamenii lui Dumnezeu. Noi am venit în campanie electorală?", a reproşat C.V.Tudor.
Integral pe Cotidianul