Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elveţia a interzis practica obişnuită de gătire a homarilor prin care aceştia sunt aruncaţi de vii în apă clocotită, instituind obligaţia ca homarii să fie anesteziaţi în prealabil.

În plus, crustaceele vii, din care face parte şi homarul, nu mai pot fi transportate în gheaţă sau în apă cu gheaţă, iar speciile acvatice trebuie păstrate în mediul lor natural. Acestea sunt câteva dintre cerinţele adoptate astăzi de guvernul elveţian, în cadrul revizuirii normelor de protecţie a animalelor, norme care vor intra în vigoare în luna martie, scrie Rador.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Nu aveți voie să omorîti homarii! Legea Sfîntă zice: Omul să omoare și să mănînce numai animalul cu copită despicată și peștele cu solzi. De ce oare cîinii oceanelor(rechinii) atacă omul?

16 ianuarie 2018 20:12

UP DATE: ”elvețienii” (descreierații cu anestezia, n.red.) speră ca în schimb să obțină acordul de principiu al ... lupilor de a le ”anestezia” și ei oile și vacile înainte de a le sfâșia, precum și pe cel al ... rechinilor & al crocodililor, de a-i anestezia pe elvețieni înainte de a le amputa membrele, respectiv înainte de a-i sfâșia de vii. Cu respect, ”redacția”-poollii,

15 ianuarie 2018 9:31

Eugen Mai este un singur pas de facut, pt a maximiza gradul de satisfactie al homarilor: ca elvetienii sa se lase ei, mancati de homari. Gradul de alienare al socieatii occidentale, de care ne molipsim si noi, ete tot mai mare.

15 ianuarie 2018 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.