Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat că singurul obiectiv realist în 2018, la nivel de proiect major, este Catedrala naţională şi i-a îndemnat pe toţi cei convinşi de importanţa proiectului să doneze cel puţin 2 euro.

Cazanciuc este membru al Comisiei parlamentare speciale pentru Celebrarea Centenarului Marii Uniri. „Comisia are responsabilitatea de a da coerenţă demersurilor, în primul rând guvernamentale, pentru acest obiectiv major. Avem multe iniţiative la nivel public sau privat. (...) La nivel de proiect major, singurul obiectiv realist în acest an este Catedrala naţională", a afirmat Cazanciuc, pentru Agerpres.

Integral pe România LiberăComentarii

Popa Șapcă Păi n-ar fi mai bine ca să-și vândă la licitație BOR măcar un sfert, dacă nu chiar jumătate din parcul lor auto național de limuzine Mercedes, pentru a mai strânge un munte zdravăn de bani pentru această biserică? La fel tot PSD-ul poate contribui și el prin obligarea tuturor membrilor lor milionari în euro sau în lei să doneze și ei câte 1 milion de euro că-s plini de bani primiți mită, poate așa n-o să-i prindă justiția prea curând. La fel căcatul de senator Labă Tristă care are această inițiativă n-are decât să-și doneze la BOR toată averea, apoi n-are decât s-o vândă pe măsa cui vrea s-o cumpere, după care să-și trimită nevasta pe centură la produs niște bani cinstiți proveniți din cea mai veche meserie din lume, etc. Păi dacă PSD-ul o să-și oblige toți Hrebenciucii și pe ăilalți mari prosperi milionari în euro să dea bani BOR pentru catedrală, așa o să fie terminată cât de curând. Doamne ajută!

14 ianuarie 2018 23:43

Mihu Ana · Educatie fizica -Cluj: sau un EURO-BORDEL! Că eu nu știu ce am să fuck după ce mă educ fizic și n-ar strica să mi se ofere o paletă mai largă de opțiuni!

14 ianuarie 2018 22:12

Gheorghe Craioveanu mai dute in pizda ma-ti de jeg imputit de Psd-ist ,Calin Ghe,,,sa iti ia-o familia in pula si tie si la toti penali Psd...

14 ianuarie 2018 14:55

nae sa doneze el in pizda ma-si de Cazanciuc tot cu partidul lui de hoti si penali ca ei au furat de la stat nu noi populatia tarii,,cat tupeu de imputiti de penali Psd..eu nu dau nimic la poponari de popi..

14 ianuarie 2018 14:51

Gogu Alo "p" ...! initiala iti vine de la prost sau de la pula....,ca prea gandesti ca un cretin...

14 ianuarie 2018 13:33

p Alo, PSD, Ghiolbanis si alti conducatori, in 2018 se sarbatoreste Centenarul Marii Uniri. Ati facut ceva demersuri pt infaptuirea Marii Uniri, de acuma? Construirea Catedralei este un obiectiv colateral, Unirea Provinciilor "cedate" era marele obiectiv al conducerii tarii. El trebuia de multi ani inceput, iar acuma era o incununare a muncii lor, cu care ar fi ramas in memoria colectiva si in istorie.

14 ianuarie 2018 12:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.