Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La cinci ani de la termenul limită oficial pentru revizuire şi după ce Comisia Europeană a decis, în aprilie 2017, să trimită România în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene într-o procedură de infringement pe acest subiect, Guvernul Tudose a aprobat Planul naţional de gestionare a deşeurilor, iar hotărârea de guvern pentru aprobarea acestuia a fost publicată în Monitorul Oficial în prima săptămână a lunii curente.

Cu un conţinut de peste 400 de pagini, nu e de mirare că documentul s-a lăsat aşteptat, fiind subiectul numeroaselor avertismente din partea Comisiei Europene. Planul naţional de gestionare a deşeurilor şi programul de prevenire a generării deşeurilor trebuiau revizuite şi actualizate până în 2013, în conformitate cu obiectivele Directivei-cadru privind deşeurile 2008/98/CE şi ale economiei circulare.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Lingaul Ba Gogule sa savurezi asa o prostie este dovada ca esti un tampit.Cati idioti aveti si voi care va credeti intelectualii elita ai Romaniei tot atatia.

14 ianuarie 2018 13:52

Gogu Asa o fi....dar trebuie sa ne gandim ca PSD a fost ales de prostimea din Romania....deci, ne meritam soarta.

14 ianuarie 2018 13:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.