Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar "Diamant" in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Inchiderea fabricii de zahar de la Oradea aduce probleme nu doar pentru cei peste 200 de angajati ci si pentru 93 de fermieri din Bihor, Arad, Satu Mare si Timis care aveau contract cu firma. Cultivatorii de sfecla au vrut sa se asocieze si sa cumpere ei fabrica, dar negocierile au esuat.

Integral pe HotnewsComentarii

CLONȚ de RUBIN Uraaaa! Suntem pe ultima turnantă până vom da gata și ultima făbricuță… Aceasta în timp ce CE-eul jubilează că-i respectărm scenariile de distrugere a economiei și industriei naționale. Dar avem creștere economică? Avem! Ce ne mai lipsește? Eventuali niște conducători care să salveze ce mai e de salvat...

14 ianuarie 2018 16:03

plecat pai statul de ce nu ajuta? vin doar cand e de taxat , dar nu si cand este de ajutat o firma sa ramana pe picioare. Sa devina statul actional 49% si producatorii de sfecla plus angajatii sa aiba cei 51%. Pe termen lung este o investitie buna ptr ca oamenii ar face afacerea profitabila plus taxele platite de angajati pe termen lung.

14 ianuarie 2018 12:48

p Mai sint Obiective Economice, care nu au fost distruse de strainatate? Noi sintem "prosti", nu stim sa facem nimica, decit sa muncim pt altii. "Sa traiasca conducatorii nostrii", de 27 de ani ca au reusit sa aduca industria noastra la pamint. Declarativ am vindut toata industria strainilor, ca astia vin cu capital, tehnologie, etc si vor face o economie "performanta". Asta este un bun exemplu. Acuma sigur se va vinde fabrica pe mai putini bani, citi au oferit, fermierii din zona.

14 ianuarie 2018 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.