Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, ieri, că „şi-a băgat dracul coada în PSD”, iar dacă în cazul guvernului Grindeanu, „dracul” a fost Victor Ponta, acum a rămas neidentificat, iar luni trebuie convocat Comitetul Excutiv.

„Avem o problemă serioasă şi trebuie să o recunosc. Ca urmare a unor declaraţii din ultima vreme a colegilor noştri şi urmare a altor lucruri ca lipsa de comunicare, faptul că de câteva zile se amplifică de o sută de ori situaţia din partid, am considerat că este foarte important să facem un CExN fulger luni, în care tema principală ar fi să ne reglăm toate problemele şi să vedem cum au ajuns în spaţiul public aceste probleme amplificate cu o sută de ori, cu o mie de ori”, a declarat Ştefănescu, la un post TV, potrivit Mediafax.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfântul Așteaptă Nu și-a băgat încă dracul coada-n PSD, ci numai s-a descheiat la prohab și e pregătit să-și bage scula-n capul lui Codrin Ștefnescu, Liviu Dragnea, iar lista poate continua până la ultimul membru din acest partid împuțit.

14 ianuarie 2018 23:48

p D-le Codrin Stefanescu, este grav, ca a reusit cineva sa va destabilizeze. Ar trebui serios sa analizati situatia. Eu il banuiesc pe Ghiolbanis, care de mult timp isi dorea scindarea PSD, ca altfel nu-si poate face "guvernul lui". Trebuia sa stiti ca Ghiolbanis nu accepta sa nu fie "vioara intii". Ca sa-si obtina telul a incercat intii sa-si-l alieze pe Tariceanu si vazind ca nu a reusit incearca alte metode.

14 ianuarie 2018 12:13

gica ,contra Dragnea greseste fundamental dar nu are candidat !Saracia din PSD se manifesta si in domeniul valorilor umane unde apare imaginea unei turme de oi fara magar conducator ciobanul fiind la Moscova Cainii de la Antena 3 te apara de lupii opozitiei dar nu te poate salva cand te arunci in prapastie

14 ianuarie 2018 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.