Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Coalitia pentru Familie afirma ca recentul caz al politistului acuzat de pedofilie "demonstreaza gradul de neconceput la care s-a ajuns in ceea ce priveste domnia bunului plac si lipsa de respect pentru integritatea si demnitatea fiintei umane la nivelul institutiilor statului roman." "De trei ani, initiativa Coalitiei pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din Romania, este ignorata de autoritatile statului. In numele celor trei milioane de romani care au semnat pentru protejarea constitutionala a familiei, tragem semnalul de alarma: iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine", se scrie in comunicatul citat.

Comunicatul Coalitiei pentru Familie:

"Parintii din Romania se cutremura vazand ororile la care sunt supusi copiii in foarte multe cazuri de agresiune asupra minorilor din tara noastra. Coalitia pentru Familie sustine dreptul inalienabil al copiilor la o viata demna, la siguranta si integritatea vietii lor. Coalitia pentru Familie apara demnitatea fiintei umane si a familiei prin intreaga sa actiune publica. In acelasi timp, condamnam ferm toate incercarile de musamalizare, protejare si reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuala asupra minorilor.

Coalitia pentru Familie cere tuturor autoritatilor din Romania sa intervina pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri si agresiuni sexuale al caror victime sunt copiii. Dupa perioade prea lungi de acoperire si musamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor romanilor sunt victimele predilecte ale unor retele nationale si internationale de pedofili. Astazi suntem martorii neputinciosi al unui caz extrem de grav de acoperire si protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat in mod repetat minori si femei. Aceasta situatie demonstreaza gradul de neconceput la care s-a ajuns in ceea ce priveste domnia bunului plac si lipsa de respect pentru integritatea si demnitatea fiintei umane la nivelul institutiilor statului roman.

Coalitia pentru Familie este alaturi de fiecare familie care doreste o dezvoltare armonioasa a copiilor. Ne exprimam atasamentul si compasiunea fata de familiile care au fost victime ale abuzurilor impotriva copiilor.
De trei ani, initiativa Coalitiei pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din Romania, este ignorata de autoritatile statului. In numele celor trei milioane de romani care au semnat pentru protejarea constitutionala a familiei, tragem semnalul de alarma: iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine.

Statul, Biserica si societatea civila trebuie sa faca toate eforturile pentru protectia copiilor, a familiei si a societatii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului roman are nevoie de protectia noastra, a tuturor, in fata tendintelor dezumanizante cu care ne confruntam. Numai prin intoarcerea la valorile fundamentale ale civilizatiei crestine vom avea conditiile pentru respectarea demnitatii umane si a familiei. Aceste valori pot aduce siguranta, bucurie si dezvoltare armonioasa copiilor din Romania.

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe copiii familiilor tuturor romanilor!"

Integral pe HotnewsComentarii

Gherasim Pelivan Băi șovinilor, lăsați-o mai moale, vorbiți numai prostii – se vede că nu munciți si nu gândiți! Chiar și cuvintele a gândi si a munci sunt amândouă împrumutate din limba maghiară... iată de ce o duceți așa de bine... că stați prost cu "mașina de gândit" – În România se face foame din cauza românilor nu din cauza maghiarilor. Mai bine să puneți voi mâna pe lopată decât să unblați brambura la furat prin alte țări! V-au huiduit toți prin UE și acum vreți să ne furați și bucățica de pământ care ne-a mai rămas în Transilvaia ancestrală!

14 ianuarie 2018 3:22

Mozaiq, CNCD, ACCEPT & al. EURO-BULAGI anonimi LGBT-ORL-USR-TFL: Ba noi ne băgăm EURO-poolla în ei de POPO-copii, că dacă tot nu vreți să ni-i dați nouă să-i ”adoptăm” (printre fessele de bookci, n.n.), atunci lasă să-i ia ”partenerii” noștri ”free lancer”!!! Cu respect, M,C,A. & al.

13 ianuarie 2018 23:11

Maria Castrarea chimica ar fi prea putin pentru asemenea nemernici! Pedeapsa cu moartea o merita! De ce sa tinem pe banii nostri in puscarie nistre dezaxati, niste rebuturi?

13 ianuarie 2018 19:24

NOI Homosexualii, lesbienele, pedofilii si toate lighioanele pradatoare, care ataca copii si femeile, vor fi batuti si torturati, exact cum fac nenorocitii astia, fiintelor neajutorate ! Votati, bai, Parlamentarilor, castrarea chimica la pedofili ! Asa cum au legiferat Tarile civilizate.

13 ianuarie 2018 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.