Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Peste 230.000 de români lucrează în Marea Britanie, ocupând locul al treilea ca naţionalitate, după irlandezi (322.000) şi polonezi (916.000), cei mai mulţi imigranţi români muncind în domenii precum producţie, retail şi sănătate. În ce condiţii vor putea române în Regatul Unit, după data de 29 martie 2019, a explicat, într-un interviu acordat revistei Capital, Paul Brummel, ambasadorul UK în ţara noastră.

Primele negocieri cu privire la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană s-au încheiat la începutul lunii decembrie a anului trecut. Statutul cetăţenilor UE din Regatul Unit s-a clarificat, odată cu nota de plată pe care trebuie să o achite Marea Britanie dar şi statutul graniţelor dintre Irlanda de Nord şi Republica Irlanda. Cu toate acestea, rămân extrem de multe incertitudini cu privire la piaţa unică şi schimburile comerciale care vor exista după Brexit între UK şi ţările Uniunii Europene. Va rămâne o legătură comercială puternică, este de părere Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Integral pe CapitalComentarii

Angela Merkel: Ba io îmi bag poolla în ele de ”forme legale” (în particular și în ”legi” și în legislative & executive în general, n.m.), la mine, în ”Europa”, poa' să vie toți troglodiții de pe mapamond, cu sau fără ”forme legale”, să frece EURO-menta și să umfle șeptelul la ”cote obligatorii”! Cu respect, AM

14 ianuarie 2018 8:28

John Coilung Singurii români care vor face exceptie de la expulzare sunt walahii... ei vor fi incorporati in "the Wellsh Country" !

14 ianuarie 2018 7:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.