Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Multiple atacuri teroriste au avut loc în anul 2017, în Uniunea Europeană, în țări precum Spania, Marea Britania sau Franța. Lupta împotriva terorismului rămne una din principalele preocupări la nivel euroean.

Milioane de oameni caută o țară mai sigură pentru familia lor. Fenomenul migrator este una dintre marile provocări din Uniunea Europeană și în 2018. Mai multă supraveghere? sau mai mult respect pentru viață privată?, Uniunea Europeană cântărește răspunsurile la aceste întrebări. Anul 2018 ar putea fi unul cu surprize din acest punct de vedere.

”În 2018 se va merge pe două planuri în ceea ce privește migrația. Accentul până acum a fost pus pe oprirea acestui val și controlarea lui.Cred că s-a ajuns la un anumit nivel de echilibru, iar accentul se va deplasa pe problema integrării acestor perspane. De asemenea, consider că vor exista și eforturi pentru a preveni alte valuri de imigrație ținând seama că Africa va fi cea care va alimenta asemenea valuri în continoare. Acest subiect este în discuție de câțiva ani de zile”, a declarat Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European.


Comentarii

Autoritățile chineze au dinamitat una dintre cele mai mari biserici creștine: În această săptămână poliția chineză a demolat una dintre cele mai mari biserici creștine din țară, utilizând buldozere și dinamită pentru a culca la pământ o clădire ce reprezenta locul de întrunire și rugăciune a peste 50,000 de creștini. Biserica Golden Lampstand din provincia Shanxi a fost una dintre cele două biserici creștine demolate de către autoritățile de la Beijing în ultima perioadă, parte din ceea ce unii critici au caracterizat a fi o politică la nivel național de a reglementa viața spirituală în China.

14 ianuarie 2018 0:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.