Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mai multe deficienţe în instrumentarea dosarelor de agresiune sexuală care îl vizează pe agentul Eugen Stan au fost constatate la Secţia 18 Poliţie şi la Secţia 22 Poliţie din Bucureşti, potrivit unui raport al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) făcut public, vineri, de Guvern.

La Secţia 18 Poliţie, verificările efectuate au relevat faptul că, în ceea ce priveşte agresiunea săvârşită de agentul Eugen Stan în anul 2016, subcomisarul Daniel Oprea, desemnat să instrumenteze cauza, nu a respectat dispoziţiile privind cercetarea penală a personalului din structurile Ministerului Afacerilor Interne şi cele privind modalitatea de înregistrare şi soluţionare a dosarelor penale având ca obiect infracţiuni de competenţa unităţilor de poliţie aflate în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sau a unităţilor de parchet din subordine.

Integral pe AgerpresComentarii

ariciul Ba ?voi sunteti seriosi?chiar va mira ca asta e starea de normalitate in politia romana?ma vazut-ati vreun politist sarac?saracii de ei?traiesc intro placuta simbioza cu toti infractorii,facand lucruri diferite,cel putin asa pare.numa ca infractorii traiesc fara munca incalcand legea si sunt hraniti de societate in puscarie,iar politistul ajunge la pensie pazindul pe tip,sa nu I se intample ceva rau.Mai ceva decat colegi,doar gratiile sunt intre ei fiindca in realitate se intaleg de minune.

13 ianuarie 2018 11:41

p oare trebuie sa se intimple astfel de situatii exceptionale, ca in politie sa se faca o "triere" mai serioasa?

12 ianuarie 2018 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.