Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizaţia judeţeană, că e important ca partidul să rămână unit.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizaţia judeţeană, că e important ca partidul să rămână unit.

Integral pe România LiberăComentarii

Amalia Si tu dobitoc ce esti, nu stii asta??? Iti promovezi toate curvele sexuale si poitice pe toate palierele Romaniei, ca si te-ar fi fatat ma-ta stapan peste toate!! Dobitoc esti ca si Nastase, Basescu ,Boc, Videanu, Berceanu, Verestoy , Marko, Kelemen, Frunda, Iohannis- cu apucaturi de dictator!! Voi in varf, restul sa execute!!! Tampiti au fost, tampiti sunt inca...nevindecati de boala Impuscatului degeba!!!!!!!

13 ianuarie 2018 22:16

CANTEMIR Dle. Dragnea, PSD-ul trebuie sa ramana unit si puternic, caci romanii au investit sperante mari, in acest partid. Singurul care, a functionat pt Popor, salarii, indemnizatii copii, pensii, intransigenta in institutiile de Stat, legi in Justitie idem cele din SUA, Marea Britanie, Franta, Germania. Viitorul Presedinte al Romaniei, va fi din randurile PSD ! Palavragii si derbedeii (usr, ciolos) se imbata cu apa rece, vor dispare precum PNTCD.

13 ianuarie 2018 16:19

Moarte Psd-ului Mai dute in pizda ma-ti de ordinar imputit tot cu oameni tai si partidul tau de hoti si penali si nu mai minti si manipula romani cu minciunile tale de escroc,,cine te crede,,eventuali Codrin,Radulescu,,cere posteaza pe aici cu diverse nume false.

13 ianuarie 2018 7:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.