Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderii PSD din teritoriu încep să aleagă în tabăra cui sunt în disputa Liviu Dragnea versus Mihai Tudose, dispută care se va tranşa la şedinţa Comitetului Executiv de la sfârşitul lunii ianuarie, dar şi în ceea ce priveşte cererii demisiei ministrului Carmen Dan.

Apropierea Comitetului Executiv al PSD din 29-31 ianuarie şi tensiuniile din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte situaţia de la ministerul de Interne, unde lui Carmen Dan i-a fost cerută demisia, au dus la începutul conturării taberelor din PSD în disputa Tudose-Dragnea.

Integral pe AdevărulComentarii

MOS ION ROATA Ceea ce se intampla in aceste zile in politica se datoreaza neintelegerii mecanismelor de functionare a statului de drept autentic si nicidecum al celui de tip mafiot si criminal din ROMANICA. CETATEANII ROMANI de RAND sunt cei care in alegeri stabilesc o ierahie prin votul dat unei formatiuni politice si programului sau de guvernare, concretizata intr-o MAJORITATE PARLAMENTARA. MAJORTATEA PARAMETARA IVESTESTE un GUVERN format din prim ministru si ministri desemnati de formatiunea politica castigatoare in alegeri, care sa puna in valoare(sa aplice) PROGRAMUL de GUVERNARE CONSFINTIT prin votul CETATEANILOR ROMANI de RAND. Faptul ca altcineva semneaza decretul de numire a lor in aceste functii, este o simpla formalitate, urmare a investirii lor in functie de catre MAJORITATEA PARLAMENTARA(respectiv de MAJORITATEA CETATENILOR ROMANI de RAND)! Un prim ministru sau un ministru ajuns in functie nu poate face ce-l taie capul pentru ca el nu si-a obtinut acest job singur ci prin efortul formatiunii politice care l-a desemnat si prin votul dat de CETATENII ROMANI de RAND formatiunii politice si programului sau de guvernare. In rest = ANARHIE! Prin urmare, prin ceea ce se intampla, se dovedeste cu prisosinta ca unii ajunsi in inalte scaune, nu mai doresc sa respecte si sa aplice programul formatiunii si cel de guvernariecare le-a asigurat jobul. Ei sunt interesati numai de gruparea mafiota si criminala si de interesele obscure de grup. PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

14 ianuarie 2018 8:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.