Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că a primit asigurări de la premierul Mihai Tudose că Municipalitatea va primi un teren ce aparţine Societăţii Române de Televiziune, teren pe care primăria intenţionează să construiască Spitalul Metropolitan.

„Am primit asigurări din partea premierului Tudose şi a Guvernului în ceea ce priveşte trecerea în administrarea Muncipalităţii a terenului pe care vrem să construim Spitalul Metropolitan, un campus studenţesc şi un spaţiu pentru facultatea de medicină. Proiectul este gata şi este pe circuitul de aprobare, dar va fi de durată, pentru că va trebui să fie aprobat şi de Parlament. Tot terenul pe care se va costrui spitalul, campusul şi spaţiul pentru facultate are 10 hectare. Jumătate din acest teren aparţine SRTv, iar pe cealaltă jumătate se află o bază RATB. În consecinţă, noi vom solicita în următoarea şedinţă a Consiliului General, trecerea terenului de la RATB la primărie, ca să ne apucăm de treabă”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, primarul general Gabriela Firea.

Integral pe Mediafax



Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul GABRIELA 8 DUMNEZEU 8; GABRIELA 21 ILIE TIȘBITUL 21; Gabriela 14 MARIA 14; G.AB.R.IELA. GR-Georgeta, AB-Buddha, IELA-Elia. Georgeta și Buddha Elia. Georgeta a fost mama mea (1955-2004); VRÎNCEANU 21 ILIE TIȘBITUL 21; Vrînceanu 15 Dumnezeu 15; VRÎNCEA.NU. VRÎNCEA-Vrancea, NU-Negru. Vrancea în negru (cutremure); FIREA 5 IISUS 5, MARIA 5; FIREA 14 MARIA 14; FIR.EA. FIR, EA-Elia. Fir de la Iisus și Elia.

13 ianuarie 2018 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.