Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Moscova va raspunde in mod adecvat la posibilele noi sanctiuni din partea SUA, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, avertizand ca la baza reactiei rusesti va sta principiul reciprocitatii, informeaza agentia rusa RIA Novosti, citata de Agerpres.

"Se vor lua masuri ce vor fi considerate ca sunt cele mai bune si mai potrivite pentru interesele noastre. Si in acest caz, nu exista nicio indoiala, decizia va fi luata de presedintele Rusiei", a afirmat Peskov in cadrul unei conferinte de presa, solicitat sa comenteze recentele informatii din presa internationala potrivit carora SUA ar putea sa instituie sanctiuni impotriva a 50 de oameni de afaceri rusi.

Peskov a spus ca in presa au aparut multe liste diferite, insa pana la urma acestea s-au dovedit ca nu sunt reale. El a spus ca Moscova asteapta mai intai sa apara un document oficial al Washingtonului.

Integral pe HotnewsComentarii

Mihai gandire sovietica , bai deștepților sancțiuni impune ala mai bine situat economic nu saracu' ! E ca si cum șchiopu' de la biserica s-ar supăra pe unu si i-ar spune : te sancționez , nu mai primesc pomana de la tine! Ridicoli ca de obicei.

13 ianuarie 2018 11:33

europeanu Te pomenesti ca nu mai exportati nimic la americani ! R-ati ai dracu de ucigasi !

13 ianuarie 2018 0:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.