Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nicu Dragoş Orlando, şeful Poliţiei Capitalei, şi adjunctul său au demisionat din funcţie, vineri seara, după scandalul declanşat ca urmare a arestării poliţistului acuzat de pedofilie. Decizia este consemnată în raportul pe care şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, l-a prezentat premierului Tudose. Potrivit documentului,20 de poliţişti de la Brigada Rutieră, secţiile 18 şii 22 sunt cercetaţi disciplinar în legătură cu cazurile în care este implicat poliţistul pedofil. De asemenea, Parchetul a fost sesizat

Nicu Dragoş Orlando, şeful Poliţiei Capitalei, şi adjunctul său au demisionat din funcţie, vineri seara, după scandalul declanşat ca urmare a arestării poliţistului acuzat de pedofilie.


Potrivit raportului prezentat de şeful Poliţiei Române premierului Tudose, 11 poliţişti de la Brigada Rutieră, 7 de la Secţia 22 şi 2 de la secţia 18 sunt cercetaţi disciplinar. În cazul lor, dar şi a fostului şef al Brigăzii Rutiere, Vasile Daniel Gildo, şi a fostului şef al secţiei 18, Rdu Viorel, s-a sesizat Parchetul General pentru a aprecia în ce măsură deficienţele semnalate constituie infracţiuni.

Pe 26 septembrie 2017, chestorul de poliţie Nicu Dragoş Orlando a fost împuternicit să exercite funcţia de director general al Poliţiei Capitalei. Până la acea vreme, Nicu Dragoş Orlando ocupa funcţia de adjunct al Poliţiei Capitalei.

Integral pe GândulComentarii

Gherasim Pelivan – Cel ce va fi prins cu ștromeleagul prin jurul părților fătătoare ale muierii altuia, i se fa tăia mădularul spre veșnica lui nefolosință! – Din Codul Penal al voievodului Mavrodordat.

14 ianuarie 2018 0:01

ariciul ii veti gasi ....sefi de dispozitive la firme de paza ,unde vor fura din banii agentilor lor ,ori de la firmele pe care le pazesc.nu vor muri de foame,si oricum le asigura statul pensiiii tata nu jucarie,destul de devreme.deci nu le plangeti de mila ,ca naravurile nu si le vor schimba.

13 ianuarie 2018 11:28

Indemn Ar fi timpul sa scapam de trista din capul MAI

12 ianuarie 2018 21:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.