Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz ieșit din comun în județul Constanța, unde un bărbat din Nădovari are nu mai puțin de trei soții. Prima dată s-a însurat, în urmă cu mai bine de 30 de ani, însă și-a părăsit nevasta cucerită în tinerețe. În 2009, s-a dus din nou la Starea Civilă cu o altă femeie, iar cinci ani mai târziu și-a găsit din nou iubirea. Problema lui este că de ultimele două femei nu a divorțat legal. De aceea, constănțeanul poligam ar putea face închisoare pentru…bigamie, infracțiune prevăzută de Codul Penal.Bărbatul din Năvodari are 55 de ani și, în ultimele trei decenii, a ajuns de trei ori în fața ofițerului de la Starea Civilă, notează reporterntv.ro. În 2015, omul figura căsătorit în acte cu…trei femei. Nu ar fi fost nimic în neregulă dacă n-ar fi omis să divorțeze de ultimele două consoarte.

Integral pe LibertateaComentarii

Gusti Chiriac Fostele neveste s-au opus divortului, fiindca asteapta sa imparta averea acestui om dupa ce da coltzul – in realitate neexistand raporturi sexuale sau de altfel intre aceste persoane, bigamismul nu s-a "savarsit". Un bigam sau poligam este acela care traieste sub acelasi acoperis si in acelasi timp cu mai multe cucoane pe care le si fu.. zilnic!

12 ianuarie 2018 22:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.