Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Rectorul Academiei de Poliţie Al. I Cuza, Daniel Torje, a anunţat, într-un punct de vedere transmis MEDIAFAX, că renunţă la funcţie şi se pune la dispoziţia organelor abilitate, precizând că acuzaţiile de hărţuire sexuală nu sunt adevărate. Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.

"Iubesc uniforma şi îmi respect colegii care, cu devotament şi profesionalism, slujesc această ţară. Din respect pentru ei şi pentru ceea ce trebuie să însemne, într-o societate civilizată, cuvintele ”onoare” şi ”demnitate” voi renunţa la funcţia de rector al Academiei de Poliţie. În acelaşi timp, mă pun la dispoziţia organelor abilitate pentru a se stabili dacă afirmaţiile mele sunt adevărate. În prima şedinţă a Senatului universitar am să-mi prezint demisia. Le mulţumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine, în profesionalismul şi caracterul meu", a precizat, pentru MEDIAFAX, Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Reacţia vine după ce Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală, Daniel Torje fiind vizat.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul DANIEL 15 Dumnezeu 15; D.A.N.IEL. DN-Dumnezeu, AIEL-Elia. Elia Dumnezeu; TORJE 5 IISUS 5, MARIA 5; TORJE 12 HRISTOS 12; T.OR.J.E. T-Tișbitul, ORE-Ordine, J-Jar. Ordinea de la jarul Lui Hristos și Tișbitul.

14 ianuarie 2018 21:15

Alexandra Manole @ Tom Sawyer---- Vrei sa imi faci un cunilingus? Sa ma lingi pe PIZDA , pupand unde s-a slobozit Torje devenind cumnatul lui? Tu nu intelegi ca timp de 2 ani m-a FUTUT contra note la Academie. Ca-i spuneam sa nu isi mai dea drumul in mine ca-l fac tatic iar el radea ca un porc si ma numea curva? Vino Tom si lige unde a futut Torje ca poate-ti ramane vre-un schelet de spermatozoid intre dinti.

14 ianuarie 2018 14:29

Violeta Tatu Si eu i-am dat pizda acestui rector care in una din zile intalnindu-ma pe culoarele facultatii mi-a bagat mana sub fusta si m-a penetrat cu degetul.

14 ianuarie 2018 12:54

Tom Sawyer Cati nesimtiti posteaza pe aici! Chiar nu mai exista o minima autocenzura a limbajului !? Nu mai acuzati pe altii de perversiuni, atat timp cat simtiti o placere perversa sa folositi un limbaj trivial !

14 ianuarie 2018 9:45

G. Pelivan Cetire se dă: Cel ce va fi prins cu ștromeleagul prin jurul părților fătătoare ale muierii altuia, i se va tăia mădularul spre veșnica lui nefolosință! – Din Codul Penal al voievodului Mavrocordat.

14 ianuarie 2018 3:55

Mirela B @Candid Dumitru Stoica · Actor la Teatrul de Comedie=== Poate asa era in piesele de teatru.

14 ianuarie 2018 0:42

Mirela B @bunicullulu Vrei si tu PIZDA? Sau oi fi vre-un virgin? Vino la fata sa te dizvirgineze cu..... gura ca celelalte gauri sunt mult , mult marite de Torje si...altii,

14 ianuarie 2018 0:40

Mirela B Si pe mine m-a futut Torje. I-am facut oral dar m-a futut in cur si pizda! Altfel nu terminam scoala. Acum sunt inspector la sectia 2 Constanta.

14 ianuarie 2018 0:38

bunicullulu Oare nu mai exista oameni normali in Romania, care sa comenteze un articol? Dupa comentatorii de aici, se pare ca raspunsul este NU! Iar Webmasterul este inexistent.

13 ianuarie 2018 20:57

ileana vreau sa fac sex oral cu torje asta!

13 ianuarie 2018 12:03

Olga T Eu am terminat academia de Politie ptr ca i-am dat PIZDA lui asta. M-a amenintat ca ma exmatriculeaza daca nu ma FUT cu el!

12 ianuarie 2018 21:29

CCXY Pe strazi, mergi km intregi, pana dai de-un politist. Toti stau la caldurica - prin birouri, si hartuiesc pisica..

12 ianuarie 2018 19:11

alupigus Bai nene , nu mai inteleg nimic , chiar pe toti angajatii din MI ii i-au pula de barba ? De unde dracu bai atata virilitate , atata pofta de sex ? Nu cumva nu prea au ce face si-o dau in babardeala ?

12 ianuarie 2018 18:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.