Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, că nu există tabere în PSD şi că scandalul despre care vorbeşte presa este "mult mai mic decât se vede".

Totodată, Liviu Dragnea a spus, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

De asemenea, întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, liderul social-democrat a afirmat că nu doreşte să comenteze acest aspect.

Integral pe AgerpresComentarii

Dragnea: Nu se impune un congres şi nu există tabere în PSD Nici n-am adus 77 de secretari de stat din Teleorman.

13 ianuarie 2018 12:59

Tariceanu, paralel cu realitatea. In timp ce Guvernul PSD-ALDE sta sa crape, seful Senatului este obsedat tot de Iohannis: „Acesta este principalul esec al mandatului sau”

13 ianuarie 2018 11:19

solo Ponta se intreba, mai zilele trecute, de unde are Dragnea atata interes pentru Ministerul de interme. Mai Ponta, el, Dragnea are un interes deosebit si fata de porci, respectiv femei. Cum in viata privata nu ma bag, pentru celelate doua interese am sa-ti dau eu raspunsul, desi l-ai fi putut gasi. La primul -interesul pentru politie- vine de la tatal care a fost militian prin comune din Teleorman. Tot de acolo vine si interesul pentru porci. Desi familia militianului Dragnea nu crestea porci, an de an se taiau mai multi porci la ei in curte, unii dintre ei fiind directionati spre protipendada de la capitala sau judet. Era mituire, caci ce putea fi altceva cand nu se gaseau decat oase prin macelarii, obicei pe care l-a mostenit si fiul Gandeste-te ca el, Dragnea L, taia porci pe la K1, K2 sau cine mai stie care K ale SRI. Cu cine ? Cu aia pe care el acum ii numeste stat paralel. De unde erau porcii? In perioada comunismului porcii erau de la taranii, consateni de-ai lui Dragnea militianul, care evident nu aveau porumb sa creasca porcii, dar era porumb pe campurile cooperativelor ( colectivelor), de unde furau. Prinsi la furat erau santajati sa-i creasca si lui porci. Uite asa a invatat tanarul Dragnea cum se mituie mai marii zile sau cum se pot santaja colaboratorii. Acum Dragnea Liviu nu mai putea lua porci de la tarani, dar si-a "tras" pe numele lui fiu-su o ferma de porci. De aici se taiau porcii cu sefii din "statul paralel" pentru ca acestia sa inchida ochii la neregulile facute in judet. La fel ca tatal militian.

12 ianuarie 2018 19:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.