Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actorul francez Alain Delon a declarat, într-un interviu acordat revistei Paris Match, la împlinirea a 60 de ani de carieră, că va "părăsi această lume fără regrete", transmite AFP.

Publicaţia franceză Paris Match a scos pe piaţă, joi, o ediţie a sa specială, consacrată celor 60 de ani de carieră ai veteranului actor, scrie Mediafax.

"Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit", a explicat actorul în vârstă de 82 de ani, la finalul interviului acordat vedetei TV Valérie Trierweiler, publicat sub titlul "Eu, Delon: interviul vieţii sale".

Integral pe DescoperaComentarii

Angela Merkel: ba io să moară (scroafa aia de) mama dacă n-am să jelesc un an întreg, când mi-o veni rându' și mie! Mai ales că nu exclud să ciordească ăștia ai mei vreo 4 buc. cămile de la ”refugiați” și să mă lege cu copitele din față și din spate de cozile lor, și-atuncea să te ții distracție - ca la EURO-circ!!! Cu respect, AM

12 ianuarie 2018 23:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.