Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a acoperit, vineri, cu var, o inscriptie cu mesajul "tinutul secuiesc nu exista", care a aparut pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc, si a indemnat "la calm si la buna convietuire", relateaza Agerpres.

Presedintele CJ Harghita a tinut o conferinta de presa in locul unde a aparut inscriptia respectiva si a sustinut ca acest tip de atitudine nu face altceva decat sa incite spiritele si sa provoace stari de tensiune intre locuitorii judetului.

Integral pe HotnewsComentarii

xxx Ce v-as da eu autonomie si as face granita! Si as baga taxa de intrare in tara Romania , da asa ca sa va saturati de autonomie dupa doua salarii!

13 ianuarie 2018 16:48

Tudose e un bou, asta știam. Nu știam că e atât de bouă încât să vă dea la voi și apă la moare sau la moore sau la mure sau cum se zice în ținuturile secuiești. Deci asta e clar. Auziți, da' când vine Orban în Covasna și-si face planuri frumoase cu Ardealul, an de an, în inima României, din ce în ce mai agresiv și mai pe față, nu este puțin problemă? Dechit intrebăm și noi, nu ve superați! kmkz.

13 ianuarie 2018 14:15

Ceve malus Art 40 alin. 1 din Constituție permite ca cetațenii sa se asocieze în partide POLITICE. Deci politice,(adica avand la baza ideologii, doctrine) si nu etnice, precum UDMR.Deci dacă îndraznește cineva să constate neconstitutionalitatea...

12 ianuarie 2018 20:27

alupigus Pai cu adevarat nu exista bozgore imberb , doar in mintile voastre cretine exista ! AICI E DOAR ROMANIA SI ROMANII! Voi sunteti conlocuitori tolerati !

12 ianuarie 2018 18:47

Gogu Si pana la urma, exista "Tinutul secuiesc"?!

12 ianuarie 2018 17:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.