Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul DNA Eugen Stoina a produs un accident de mașină, fără victime, în Capitală, dar polițiștii au constat ulterior că acesta consumase băuturi alcoolice. În urma recoltării probelor biologice, s-a constatat că Eugen Stoina avea o alcoolemie de 3,2 la mie.

La scurt timp, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut de urgență CSM revocarea din funcție a procurorului, iar motivul se pare că este cât se poate de întemeiat.

Potrivit informațiilor publicate de Sursazilei, procurorul Eugen Stoina avea o alcoolemie de 3,2 la mie. Această valoare este una uriașă și arată că Stoina era aproape de comă alcoolică.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul EUGEN 5 IISUS 5, MARIA 5; EUGEN 14 MARIA 14; Eugen 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; EU, GEN-Gene. Eu după genele Lui Hristos și Tișbitul; STOINA 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; ST.OINA. ST-Tișbitul, OINA-Ordinea. Ordinea Lui Hristos și Tișbitul.

13 ianuarie 2018 20:25

Uta Pentru categoria asta de ,era sa zic oameni ,nu e ceva neobisnuit ,ce simte asta din amenda un cacat la salariul care il are !!!Si stai sa vezi ce post va ocupa !!??

12 ianuarie 2018 17:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.