Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Li s-a promis un loc de muncă în Austria, dar s-au trezit captive într-o mafie care le-a înşelat cu mii de euro. Sunt acuzaţiile a sute de românce, care se plâng că au fost păcălite de intermediari. În schimbul unui job de îngrijitoare la domiciliu, femeile primeau diplome false contracost, dar şi ameninţări, spun ele. Cel puţin 150 de euro erau obligate să plătească, lunar, ca să-şi păstreze locul de muncă."Contractul l-am semnat în genunchi la schimb valutar. Ajunsă la locul unde trebuia să îngrijesc pacienta, am găsit total invers, nimic din ce mi s-a spus." O vom numi Maria. Lucrează de aproape doi ani ca îngrijitoare pentru un bătrân din Austria. A renunţat la firma intermediară prin care a obţinut jobul, după ce a fost obligată să plătească sute de euro lunar. Nejustificat, spune ea: "Am o chitanţă de 150 de euro pentru noiembrie, in ianuarie de 275 de euro unde nu am primit chitanţă, în luna februrarie au venit cu ameninţări, trebuie să le platesc non-stop."

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul A.UST.RIA. 7 HRISTOS 7, A-Alb, UST-Tișbitul, RIA-Rai. Raiul alb al Lui Hristos și Tișbitul. În Casa Raiului albe sînt Laudele Duhului Sfînt și ale Părintelui Ceresc, Crucea și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie în formă de triunghi scrise cu litere bizantine pe tavanele dormitorului și bucătăriei.

13 ianuarie 2018 23:50

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul AUSTRIA 7 HRISTOS 7; AUSTRIA 14 MARIA 14; Austria 7/12 HRISTOS 7/12; A.UST.RIA. A-Alb, UST-Tișbitul, RIA-Rai. Raiul Lui Hristos și Tișbitul. Raiul e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după casa în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți. CA.SA. CA-Creația, Sa. Creația Sa. A.CA.SA. A Sa Creație.

13 ianuarie 2018 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.