Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declară dezamăgit de conducerea PSD.

''Am intrat în PSD-ul condus de Adrian Năstase şi în Guvernul care a dus România în NATO şi în UE. Am condus PSD-ul şi Guvernul care în 2012 - 2015 a scos România din dezastrul economic şi social al 'epocii Băsescu'! Acum mă uit cu mare tristeţe la un PSD condus de traseişti impostori de la PD şi PRM (...), de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri şi fonduri de vânătoare furate de la stat. Ca şi majoritatea covârşitoare a celor care au votat în decembrie 2016, sunt dezamăgit şi indignat să văd cum este abuzat acum votul meu. Conducerea mafiotizată a PSD foloseşte partidul, guvernarea şi Parlamentul doar pentru bani, putere şi protecţie în faţa legii - şi apoi după ei 'potopul'. Este foarte păcat - dacă din interiorul PSD nimeni nu are curaj şi putere atunci trebuie construită în afară o speranţă, o soluţie de ieşire din criză - o alternativă! Asta voi face în 2018 - 2020'', a scris fostul lider al PSD, vineri, pe Facebook.


Comentarii

solo Ponta se intreba, mai zilele trecute, de unde are Dragnea atata interes pentru Ministerul de interme. Mai Ponta, el, Dragnea are un interes deosebit si fata de porci, respectiv femei. Cum in viata privata nu ma bag, pentru celelate doua interese am sa-ti dau eu raspunsul, desi l-ai fi putut gasi. La primul -interesul pentru politie- vine de la tatal care a fost militian prin comune din Teleorman. Tot de acolo vine si interesul pentru porci. Desi familia militianului Dragnea nu crestea porci, an de an se taiau mai multi porci la ei in curte, unii dintre ei fiind directionati spre protipendada de la capitala sau judet. Era mituire, caci ce putea fi altceva cand nu se gaseau decat oase prin macelarii, obicei pe care l-a mostenit si fiul Gandeste-te ca el, Dragnea L, taia porci pe la K1, K2 sau cine mai stie care K ale SRI. Cu cine ? Cu aia pe care el acum ii numeste stat paralel. De unde erau porcii? In perioada comunismului porcii erau de la taranii, consateni de-ai lui Dragnea militianul, care evident nu aveau porumb sa creasca porcii, dar era porumb pe campurile cooperativelor ( colectivelor), de unde furau. Prinsi la furat erau santajati sa-i creasca si lui porci. Uite asa a invatat tanarul Dragnea cum se mituie mai marii zile sau cum se pot santaja colaboratorii. Acum Dragnea Liviu nu mai putea lua porci de la tarani, dar si-a "tras" pe numele lui fiu-su o ferma de porci. De aici se taiau porcii cu sefii din "statul paralel" pentru ca acestia sa inchida ochii la neregulile facute in judet. La fel ca tatal militian.

12 ianuarie 2018 20:00

Lasa, Victore, ca nici tu nu esti mai breaz! Uiti de pactul cu Basescu si harjoneala cu "serviciile"? La alegerile din 2014, imbracasesi costumul de "marinel" si asteptai un triumf! Iaca aia, Marioara, te-au jucat serviciile ca pe un nataflete! Eu unul, desi te simpatizam, nu te-am votat deoarece prinsesesi un damf basescian absolut infect. Restul n-a fost decat alunecarea finala din shaua puterii. Din cauza ta!

12 ianuarie 2018 18:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.