Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Declaraţiile făcute de prim-ministrul României atrag atenţia asupra responsabilităţii pe care o au autorităţile centrale şi locale din ţara noastră pentru asigurarea respectării legii, fără a avea valenţe etnice, anti-maghiare şi punctează, în primul rând, necesitatea respectării ordinii constituţionale şi de drept din România, stat unitar, suveran şi indivizibil, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis vineri AGERPRES.

Mesajul MAE este transmis în contextul convocării ambasadorului român la Budapesta, vineri.

Totodată, ministerul precizează şi cadrul în care au avut loc discuţiile pe tema autonomiei comunităţii ungare în România.

Integral pe AgerpresComentarii

George Coman Secuii astia pur si simplu nu inteleg ca pot sa-si puna orice drapel... american, englezesc, frantuzesc, etc – doar unguresc si secuiesc sa nu-si puna! Ce-ia asa de greu de priceput? Romanii sunt sovini, nationalisti si egoisti si cu asta basta. Eventual ati putea pune drapelul Mexicului ca ala seamana cu cel unguresc, chiar si in felul cum sunt dispuse culorile. Asa ca, sa va convertiti cu totii in mari admiratori ai Mexicului si ati rezolvat problema!

12 ianuarie 2018 21:00

Ionut S-a trezit si MAE, intr-un final dramatic! Noroc cu Prim-ministrul Tudose care are coloana vertebrala si spune lucrurilor pe nume. In rest, numai marionete.

12 ianuarie 2018 18:48

Lute dl Orban va rog sa mai chemati odata ambasadorul nostru ca un etnic maghiar s-a cacat autonom ,pe el si aici nu are cine sa-l stearga ,poate il ajutati dvs !!!

12 ianuarie 2018 16:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.