Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Casa Regală informează vineri că nu a primit nicio ofertă din partea RA-APPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta după data de 5 februarie 2018, Custodele Coroanei urmând a acţiona conform legislaţiei în vigoare.

"Nu au început discuţiile dintre Casa Majestăţii Sale Custodelui Coroanei şi RA-APPS cu privire la acest subiect. După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acţiona conform legislaţiei în vigoare", a informat, Biroul de presă al Majestăţii Sale Custodelui Coroanei.

Integral pe CapitalComentarii

Marian Rotaru-Caragea Sansele României de a reveni la monarhie fara Printul Nicolae sunt nule! Alegerea este simpla – ati putea conduce tzara impreuna cu printul Nicolae, dar nicidecum impreuna cu fostul UTCist R. Duda! Poporul nu-l vrea pe Duda!

12 ianuarie 2018 20:48

Aniela Coresi Atât timp cât A.S.R. Printul Nicolae este inlaturat, s-au naruit si ultimile sperante in legatura cu revenirea Romaniei la monarhie ca forma de stat... asa ca Majestate... nu are rost sa va cheltuiti bani aiurea pentru a inchiria un palat care nu va va servi la nimic... Sunt o gramada de palate de vanzare prin Europa la preturi de cativa euro (trebuiesc doar renovate) si cred ca ar fi mai bine pentru ceia ce a mai ramas din Familia Regala sa ia in considerare aceasta alternativa! Atat timp cat dl. Duda este suspectat (si asa si va ramane) ca fiind cel care a cauzat inlaturarea A.S.R. Printului Nicolae, ideia de monarhie a luat o directie de coborare rapida din mintile si inimile româilor!

12 ianuarie 2018 20:43

europeanu Sa elibereze palatul si sa se mute tiganii lui ilici iliescu si pesedeii din teleorman in palat. Oltenii hoti si puturosi conduc tara. Sa nu uitam ca regele a plecat cu cinci garnituri de tren pline cu aur din tara.

12 ianuarie 2018 20:06

Doru Ce oferta le trebuie?! Sa elibereze urgent Palatul Elisabeta! Au facut o groaza de retrocedari, au o gramada de palate, paduri, etc. Lipitori trandave ordinare!

12 ianuarie 2018 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.